Debat


Skal du til månen nu?" om værnemidler og omsorg

Af Annette Langdahl , den 22. februar 2021

Jeg har lige deltaget i et online oplæg om åndelig omsorg i hverdagens praksis - hvor et vilkår lige nu jo er, at personalet er pakket ind i værnemidler.

» Læs mere

DialogDer er 2 kommentarer til dette indlæg.
Vis hele tråden | Skriv kommentar

Lyt og oplev store ting.

Af Herdis Jakobsen, den 7. marts 2014
Dette er vel ikke et debatindlæg, men en personlig oplevelse i åndelig omsorg. Jeg er pensioneret sygeplejerske, og har siden mit job stop arbejdet i Røde Kors som patient støtte på sygehuset. Jeg er på afdelingen et par gange om måneden. Ved et sådan besøg fik jeg kontakt med en gammel mand, d... » Læs mere

DialogDer er 4 kommentarer til dette indlæg.
Vis hele tråden | Skriv kommentar

Aktuelle artikler om ny forskning

Af Grete Schärfe, den 9. marts 2013
Jeg vil lige gøre opmærksom på, at Kristeligt Dagblad i dag, den 9. marts 2013 bringer to artikler om ny forskning, der viser, at alvorligt syge patienter bruger troen positivt i forhold til deres sygdom. Den ene artikel hedder: Hver anden alvorligt syge søger trøst hos Gud. Den anden: Alvorligt syge finder barnetroen frem. 

DialogSkriv en kommentar

Hvad er åndelig omsorg? Tanker efter temadagen d. 30. marts

Af Hanne B., den 9. april 2012

Jeg var deltager på DKS' temadag d. 30. marts om åndelig omsorg. Jeg har lige siddet og læst et af svarene i brevkassen af Rita Nielsen. Og her nævner hun tre eksempler på åndelig omsorg, hvor det både kan være at bede Fader Vor med en beboer, at stille de rigtige spørgsmål til en kræftsyg mand, ... » Læs mere

DialogSkriv en kommentar

1/2
Intro til debat
Har du noget, som du gerne vil kommentere, have faglig sparring på eller drøfte med andre, kan du bruge dette debat forum.
Kreativweb.dk - logo