At blive mødt som et helt menneske i et fortravlet sundhedsvæsen


Skrevet af Annette C. Langdahl, den 21. februar 2023

Når man bliver syg, kan den affødte eksistentielle krise, mærkes tungere end sygdommen i sig selv. Og både patient og sundhedspersonale mangler åndeligt sprog for at  mødekomme de fundamentale eksistentielle spørgsmål. Har vi i sundhedsvæsnet for meget fokus på at helbrede og for lidt på at lindre og trøste? spørger Annette C. Langdahl, som taler på Kristelig Lægeforenings årsmøde 2022.

Artiklen har været publiceret i Kristelig Lægeforenings årsskrift 2022

Læs hele artiklen her

Artikler
Her findes forskellige aktuelle artikler omhandlende åndelig omsorg.

Har du en artikel du gerne vil henvise til via link eller lignende, kontakt da sidens administrator. Det er også muligt at skrive et længere indlæg omkring temaet, som kan offentliggøres her på hjemmesiden. Indlægget aftales med redaktionsgruppen, der sørger for redigering samt layout.

Se under Links for henvisninger til yderligere artikler. Og klik på "Hent litteraturliste her" for at hente en liste over artikler og bogtitler om åndelig omsorg.

Når du søger de artikler, der senest er lagt ind på hjemmesiden, så vær opmærksom på, at de nyeste artikler først findes efter artiklen "Ritualer i dødens nærhed".
Kreativweb.dk - logo